7 Kasım 2009 Cumartesi

TİRİT

EVET BİZİM BURALARDA YÖRESEL YEMEĞİMİZDİR...ÇOK SEVİLİR...
ÇOKTA KOLAYDIR; HAŞLANAN TAVUK YADA KEMİKLİ ET KURU YUFKALARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR... (SUYUYLA BİRLİKTE SICAK SICAK HATTA KAYNARKEN DÖKÜLÜR...)OOOOHHH ... AFİYETLE YENİR...
GRİPTEN KORUNMAK İÇİN TAVUKLU YEMEKLER TERCİH EDİYORUZ...SUYUDA BÖYLELİKLE KULLANMIŞ OLURUZ... HADİ BAKALIM ; YARINA GÜZEL BİR MENÜ DEĞİLMİ SİZCE ?
ANNECİĞİMİN ELLERİNE SAĞLIK... O YAPIYOR BİZ AFİYETLE YİYORUZ...

1 yorum:

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba. Ellerine sağlık. Yıllardır yiyemediğim lezzetlerden bir tanesi. Annem kuru yufkalı dışında bir de bayat ekmekleri küp şeklinde doğrar ve fırında biraz ısıtarak da yapardı. Çocukluğumda evimizde çok yapılan bir yemekti. Geçen zaman içinde unutuldu, nedense. Hatırlattığın için teşekkür ederim, memlekete gidince ben de anneme hatırlatacağım :)) Sevgiler.